Stiri

Hramul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului

Biserica Ortodoxă îl cinsteşte duminică, 13 noiembrie 2016, pe Sfântul Ierarh Ioan Gură de Aur, Arhiepiscopul Constantinopolului. Printre lăcașurile de cult care îl au ocrotitor pe acest mare sfânt se numără și Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului.

Citeste

Întâmpinarea moaştelor Sfântului Arhidiacon Ştefan

Racla cu moaştele Sfântului Arhidiacon Ştefan a fost adusă sâmbătă, 22 octombrie 2016, în România de o delegaţie a Bisericii Ortodoxe a Greciei, condusă de Înaltpreasfinţitul Părinte Gavriil, Mitropolit de Nea Ionia şi Filadelfia.

Citeste

Sărbătoarea Sfantului Fanurie

În ziua sărbătorii Sfântului Mucenic Fanurie, 27 august 2016, biserica bucureşteană din cartierul Mihai Bravu şi-a sărbătorit ocrotitorul. Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Bucur

Citeste

Targ caritabil de Sfantul Nicolae

Vino la Biserica Sfântul Fanurie - Mihai Bravu pentru a cumpăra obiecte artizanale făcute de membrii Asociaţiei Ortodoxe pentru o Lume Nouă cu copul de a strânge fonduri pentru cadourile de Crăciun ale copiilor din satul Fruntişeni, jud. Vaslui.

Citeste

Hramul Parohiei Mihai Bravu - Sfantul Fanurie

Biserica Ortodoxa il sarbatoreste la 27 august 2013 pe Sfantul Mucenic Fanurie. Pentru credinciosii si slujitorii Parohiei "Mihai Bravu - Sfantul Fanurie” din Bucuresti (Str. Cercelus, nr. 18, sector 3) este o zi de sarbatoare si bucurie prilejuita

Citeste

Sfanta si Marea Vineri

Crestinii ortodocsi se afla, incepand cu seara zilei de 2 mai 2013, in Sfanta si Marea Vineri, numita in popor si Vinerea Neagra sau Vinerea Seaca, deoarece multi credinciosi tin post negru.

Citeste

Sfanta si Marea Luni

Denia din Sfanta si Marea Luni ne aseaza inainte pilda smochinului neroditor care a fost blestemat de catre Domnul sa se usuce si a dreptului Iosif din Vechiul Testament.

Citeste