Witcher 3: Lumea Întunecată a Vânătorului de Monștri

★★★★★ 94 reviews

Introducere

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc RPG de acțiune din 2015 dezvoltat și publicat de CD Projekt Red. Este al treilea film din seria Witcher și continuarea filmului The Witcher 2: Assassins of Kings din 2011. Jocul este stabilit într-o lume inspirată de mitologia slavă și prezintă un personaj numit Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător profesionist de monștri. Jocul a fost lansat pentru Microsoft Windows, PlayStation 4 și Xbox One în mai 2015. O versiune extinsă a jocului, subintitulată Blood and Wine, a fost lansată în mai 2016.

The Witcher 3: Wild Hunt a primit aprecieri critice, cu laude pentru povestea, personajele, designul lumii și gameplay-ul. A fost considerat unul dintre cele mai bune jocuri video din toate timpurile. Jocul s-a vândut în peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume.

The Witcher 3: Setarea vânătorii sălbatice

The Witcher 3: Wild Hunt are loc în lumea The Witcher, o serie de fantezie întunecată creată de autorul polonez Andrzej Sapkowski. Jocul este stabilit în țara fictivă Temeria, care se află în Regatele de Nord. Povestea începe atunci când Wild Hunt, un grup de spectre care răpesc oameni din lumea lor, invadează Temeria. Jucătorul îl controlează pe Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător profesionist de monștri, care are sarcina de a o găsi pe Ciri, o tânără despre care se spune că va fi cea care va opri vânătoarea sălbatică.

III. The Witcher 3: Personaje de vânătoare sălbatică

The Witcher 3: Wild Hunt prezintă o distribuție mare de personaje, atât majore, cât și minore. Unele dintre cele mai importante personaje includ:

 • Geralt din Rivia, protagonistul Witcher
 • Ciri, fiica adoptivă a lui Geralt
 • Yennefer din Vengerberg, iubita lui Geralt
 • Triss Merigold, prietena și fosta iubită a lui Geralt
 • Păpădia, prietenul și bardul lui Geralt
 • Eredin Breacc Glas, liderul vânătorii sălbatice
 • Emhyr var Emreis, împăratul din Nilfgaard
 • Vesemir, mentorul și figura paternă a lui Geralt

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele personaje care apar în The Witcher 3: Wild Hunt. Fiecare personaj este complex și bine dezvoltat și toate joacă un rol important în poveste.

IV. The Witcher 3: Povestea vânătorii sălbatice

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc de rol de acțiune bazat pe poveste, situat într-o lume deschisă vastă. Jocul urmărește povestea lui Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător profesionist de monștri, în timp ce își caută fiica adoptivă, Ciri. Povestea jocului este împărțită în trei acte, fiecare dintre ele având loc într-o regiune diferită a lumii. Primul act are loc în White Orchard, un mic sat de la marginea regatelor nordice. Al doilea act are loc în Velen, o regiune sfâșiată de război a Imperiului Nilfgaardian. Actul al treilea are loc în Skellige, un grup de insule din largul coastei regatelor nordice.

Povestea jocului este plină de răsturnări de situație și este sigur că va menține jucătorii implicați de la început până la sfârșit. Jocul are, de asemenea, o serie de personaje memorabile, inclusiv Geralt din Rivia, Ciri, Yennefer din Vengerberg și Triss Merigold.

V. The Witcher 3: Wild Hunt Modul de joc

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc de rol de acțiune open-world. Jucătorii îl controlează pe Geralt din Rivia, un vrăjitor, un vânător profesionist de monștri, în timp ce își caută fiica adoptivă, Ciri. Jocul prezintă o lume mare și detaliată pe care jucătorii o pot explora liber și o varietate de misiuni secundare și activități de finalizat. Lupta se bazează pe o combinație de atacuri corp la corp, vrăji magice și atacuri la distanță, iar jucătorii pot folosi o varietate de arme și armuri pentru a personaliza construcția personajului lor.

The Witcher 3: Wild Hunt a primit aprecieri critice pentru povestea, personajele, designul lumii și gameplay-ul. A fost lăudat pentru narațiunea sa profundă și captivantă, personajele sale complexe și bine dezvoltate și lumea sa vastă și captivantă. Lupta jocului a fost, de asemenea, lăudată pentru varietatea și profunzimea sa, precum și pentru dificultatea sa provocatoare.

The Witcher 3: Wild Hunt a fost un succes comercial, vânzând peste 28 de milioane de exemplare în întreaga lume. A fost nominalizat și a câștigat numeroase premii, inclusiv Game of the Year la Game Awards 2015.

VI. The Witcher 3: Grafică și sunet Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt are unele dintre cele mai bune grafice ale oricărui joc video lansat în ultimii ani. Lumea jocului este incredibil de detaliată, iar modelele personajelor sunt incredibil de realiste. Luminile și umbrele sunt, de asemenea, foarte bine realizate, iar efectele meteorologice sunt deosebit de impresionante. Designul sonor al jocului este, de asemenea, de top, cu o mare varietate de efecte sonore care ajută la scufundarea jucătorului în lumea jocului. Muzica este, de asemenea, foarte bună și ajută la stabilirea stării de spirit pentru diferitele misiuni și locații ale jocului.

VII. The Witcher 3: Recepție de vânătoare sălbatică

The Witcher 3: Wild Hunt a primit aprecieri critice din partea criticilor, mulți lăudându-i narațiunea, personajele, gameplay-ul și designul lumii. Jocul are un scor Metacritic de 93 din 100, bazat pe 53 de recenzii.

GameSpot i-a acordat jocului un scor de 9/10, spunând că ""The Witcher 3: Wild Hunt este un RPG masiv, incredibil de detaliat și incredibil de bine scris, care stabilește un nou standard pentru gen."

IGN a acordat jocului un scor de 10/10, spunând că "The Witcher 3: Wild Hunt este o capodoperă care sfidează așteptările și lasă o impresie de durată".

Eurogamer a dat jocului un scor de 9/10, spunând că ""The Witcher 3: Wild Hunt este un joc cu adevărat special care va rămâne cu tine mult timp după ce l-ai terminat".

The Witcher 3: Wild Hunt a fost un succes comercial, vânzând peste 28 de milioane de exemplare în întreaga lume. Jocul a fost, de asemenea, nominalizat pentru numeroase premii, inclusiv Game of the Year la Game Awards 2015 și a câștigat mai multe premii, inclusiv cel mai bun RPG la premiile D.I.C.E. din 2015.

VIII. The Witcher 3: Premiile Wild Hunt

The Witcher 3: Wild Hunt a fost un succes critic și comercial, câștigând numeroase premii atât din partea criticilor, cât și a jucătorilor. Unele dintre cele mai notabile premii includ:

 • Jocul anului la The Game Awards 2015
 • Cel mai bun RPG la The Game Awards 2015
 • Cea mai bună narațiune la The Game Awards 2015
 • Cea mai bună grafică la The Game Awards 2015
 • Cel mai bun design audio la The Game Awards 2015
 • Cel mai bun joc de acțiune/aventură la Premiile D.I.C.E. 2016
 • Jocul anului la Premiile D.I.C.E. 2016
 • Cel mai bun RPG la premiile D.I.C.E. 2016
 • Cea mai bună narațiune la Premiile D.I.C.E. 2016
 • Cel mai bun design audio la Premiile D.I.C.E. 2016

The Witcher 3: Wild Hunt a fost, de asemenea, un succes comercial, vânzând peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. Succesul jocului a ajutat la revitalizarea francizei The Witcher și a dus la dezvoltarea unui nou joc, The Witcher 4.

IX. The Witcher 3: Wild Hunt Legacy

The Witcher 3: Wild Hunt a fost un succes critic și comercial, vânzând peste 30 de milioane de exemplare în întreaga lume. A fost lăudat pentru povestea sa profundă și complexă, personajele sale bine dezvoltate, lumea sa vastă și captivantă și jocul său provocator și plin de satisfacții. Jocul a câștigat, de asemenea, numeroase premii, inclusiv Game of the Year la Game Awards 2015.

The Witcher 3: Wild Hunt a avut un impact semnificativ asupra industriei jocurilor video. A ajutat la popularizarea genului open-world și a stabilit un nou standard pentru jocurile bazate pe narațiune. Jocul a inspirat, de asemenea, alți dezvoltatori să creeze RPG-uri mai ambițioase și mai captivante.

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc de referință care a lăsat o moștenire durabilă în industria jocurilor video. Este un must-play pentru orice fan al RPG-urilor sau al jocurilor de acțiune-aventură.