World of Battle for Azeroth: Sfaturi și Strategii pentru Succes

★★★★★ 261 reviews

Introducere

Battle for Azeroth este al șaptelea pachet de expansiune pentru jocul de rol online multiplayer masiv (MMORPG) World of Warcraft. A fost lansat pe 14 august 2018. Expansiunea are loc pe continentul Azeroth, care a fost împărțit în două de Marea Separare. Alianța și Hoarda trebuie să lupte acum pentru a controla insulele nou formate Kul Tiras și Zandalar.

II. Istoria bătăliei pentru Azeroth

Battle for Azeroth este al șaptelea pachet de expansiune pentru jocul de rol online multiplayer masiv (MMORPG) World of Warcraft. A fost anunțat la BlizzCon 2017 și lansat pe 14 august 2018. Expansiunea are loc pe continentul Azeroth, care a fost împărțit în două de Marea Separare. Alianța și Hoarda sunt din nou în război, de data aceasta pentru soarta resurselor lumii.

Extinderea include noi zone, temnițe, raiduri și caracteristici. Noile zone includ Kul Tiras, Zandalar și Insulele Sparte. Noile temnițe includ Underrot, Tol Dagor și King's Rest. Noile raiduri includ Uldir, Bătălia de la Dazar'alor și Palatul Etern. Noile caracteristici includ sistemul Warfronts, sistemul Island Expeditions și sistemul Azerite.

Battle for Azeroth a fost întâmpinat cu recenzii mixte din partea criticilor. Unii au lăudat noile zone, temnițe și raiduri ale expansiunii, în timp ce alții au criticat lipsa de inovație și concentrarea asupra conținutului jucător-contra-jucător (PvP). În ciuda recenziilor mixte, Battle for Azeroth a fost un succes comercial, vânzând peste 3,4 milioane de copii în prima săptămână de la lansare.

III. Clase în bătălia pentru Azeroth

Există 12 clase jucabile în Battle for Azeroth, fiecare cu propriile abilități și stil de joc unic. Clasele sunt împărțite în două categorii: * **Corp la corp:** Războinici, Pungași, Cavaleri ai Morții, Călugări și Vânători de Demoni * **Ranged:** Vânători, Magi, Warlocks, Preoți și Druizi Fiecare clasă are, de asemenea, două specializări, care definesc în continuare rolul său în luptă. De exemplu, Războinicii pot alege între specializarea Arme, care se concentrează pe provocarea daunelor, și specializarea Protecție, care se concentrează pe daunele tancurilor. Jucătorii își pot schimba specializarea în orice moment, astfel încât să poată experimenta diferite stiluri de joc și să-l găsească pe cel care li se potrivește cel mai bine.

IV. Curse în bătălia pentru Azeroth

Există 12 curse jucabile în Battle for Azeroth, fiecare cu propriile abilități rasiale unice și zone de start. Rasele sunt împărțite în două facțiuni: Alianța și Hoarda.

Cursele Alianței sunt:

 • Oamenii
 • Pitici
 • Elfii de noapte
 • Gnomi
 • Draenei

Cursele Hoardei sunt:

 • Orcii
 • Taur
 • Troli
 • Trolii Zandalari
 • Elfii de sânge
 • Pe timp de noapte

Fiecare rasă are propria poveste și cultură unică. De exemplu, oamenii din Stormwind sunt descendenți din supraviețuitorii Marii Sundering, în timp ce piticii din Ironforge sunt descendenți din pământ, o rasă de ființe cu piele de piatră.

Rasele din Azeroth au fost în război timp de secole, iar conflictul dintre Alianță și Hoardă se află în centrul poveștii Bătăliei pentru Azeroth.

V. Zone în bătălia pentru Azeroth

Lumea Azeroth este împărțită în mai multe zone, fiecare cu propriul mediu și provocări unice. Aceasta este o listă a zonelor din Battle for Azeroth, împreună cu o scurtă descriere a fiecăreia:

 • Dazar'alor: capitala trolilor Zandalari, situată pe insula Kul Tiras.

 • Nazmir: O mlaștină locuită de trolii vicioși de sânge.

 • Vol'dun: O regiune deșertică condusă de puternicul Sethrak.

 • Tiragarde Sound: O regiune de coastă care găzduiește oamenii Kul Tiran.

 • Valea Stormsong: O vale luxuriantă locuită de worgenul gilnean.

 • Marea Mare: Un ocean vast care separă cele două continente Kul Tiras și Zandalar.

Fiecare zonă oferă un set unic de provocări și recompense pe care jucătorii le pot explora. De exemplu, Dazar'alor găzduiește Imperiul Zandalari, o facțiune puternică căreia jucătorii i se pot alătura și lupta alături. Nazmir găzduiește o serie de creaturi periculoase, inclusiv trolii de sânge și aqir, o rasă antică de insectoizi. Vol'dun este o regiune deșertică dură, care găzduiește Sethrak, o rasă de umanoizi reptilieni. Tiragarde Sound este o regiune de coastă care găzduiește oamenii Kul Tiran, un popor mândru și marinar. Valea Stormsong este o vale luxuriantă care găzduiește Gilnean worgen, o rasă de hibrizi om-lup. Marea Mare este un ocean vast care găzduiește o varietate de creaturi, inclusiv monștri marini și pirați.

Jucătorii pot explora zonele din Battle for Azeroth completând misiuni, învingând dușmanii și descoperind noi comori. Pe măsură ce jucătorii progresează prin zone, vor debloca noi abilități și abilități care îi vor ajuta să depășească provocările cu care se confruntă.

VI. Temnițele în bătălia pentru Azeroth

Temnițele sunt un tip de conținut PvE din Battle for Azeroth. Acestea sunt zone care pot fi jucate solo sau în grupuri de până la cinci jucători. Temnițele sunt de obicei folosite pentru a ridica nivelul personajelor și pentru a obține echipament și alte recompense.

Există un total de 10 temnițe în Battle for Azeroth. Acestea sunt împărțite în patru niveluri de dificultate: Normal, Eroic, Mitic și Mitic+. Temnițele normale și eroice sunt disponibile jucătorilor de toate nivelurile, în timp ce temnițele mitice sunt disponibile numai jucătorilor care au atins nivelul 120. Temnițele Mythic + sunt o versiune mai provocatoare a temnițelor mitice care oferă recompense sporite.

Temnițele sunt o modalitate excelentă de a experimenta povestea bătăliei pentru Azeroth și de a vă provoca cu conținut dificil. Ele sunt, de asemenea, o modalitate excelentă de a obține echipamente și alte recompense care vă pot ajuta să progresați în joc.

VII. Raiduri în bătălia pentru Azeroth

Raidurile din Battle for Azeroth sunt provocatoare pentru conținutul PvE care necesită coordonare și muncă în echipă din partea jucătorilor. Există trei raiduri în expansiune: Uldir, Bătălia de la Dazar'alor și Palatul Etern.

Uldir este primul raid din Bătălia pentru Azeroth și este situat în ruinele Uldir, un oraș titan care a fost distrus de vechii zei. Raidul prezintă opt șefi, inclusiv șeful final, G'huun, Zeul Sângelui.

Bătălia de la Dazar'alor este al doilea raid din cadrul Bătăliei pentru Azeroth și este localizată în orașul Dazar'alor, capitala Imperiului Zandalari. Raidul prezintă zece șefi, inclusiv șeful final, Zul, profetul Sionului.

Palatul Etern este al treilea și ultimul raid din Bătălia pentru Azeroth și este situat în Palatul Etern, sediul puterii Reginei din Azeroth, Azshara. Raidul prezintă doisprezece șefi, inclusiv șeful final, Azshara, regina Azeroth.

Raidurile din Battle for Azeroth sunt o experiență provocatoare și plină de satisfacții pentru jucătorii care caută o provocare. Acestea oferă o varietate de șefi diferiți de învins, fiecare cu propria mecanică unică. Raidurile oferă, de asemenea, o șansă jucătorilor de a câștiga echipamente și recompense unice.

Câmpuri de luptă în bătălia pentru Azeroth

Câmpurile de luptă sunt zone PvP în care jucătorii pot concura unul împotriva celuilalt în echipe de 2, 3 sau 5. Există o varietate de câmpuri de luptă diferite din care puteți alege, fiecare cu propriile obiective și provocări unice.

Unele dintre cele mai populare câmpuri de luptă includ:

 • Valea Alterac
 • Bazinul Arathi
 • Ochiul furtunii
 • Insula de cucerire
 • Firul anticilor

Jucătorii pot câștiga recompense câștigând câmpuri de luptă, cum ar fi puncte de onoare, care pot fi folosite pentru a cumpăra echipamente și alte obiecte.

Battlegrounds sunt o modalitate excelentă de a-ți testa abilitățile împotriva altor jucători și de a câștiga câteva recompense în acest proces.

IX. Profesii în bătălia pentru Azeroth

Există o varietate de profesii pe care jucătorii pot alege să le învețe în Battle for Azeroth. Aceste profesii pot fi folosite pentru a crea obiecte, cum ar fi arme, armuri și poțiuni, sau pentru a aduna resurse.

Unele dintre cele mai populare profesii din Battle for Azeroth includ:

 • Alchimie
 • Fierărie
 • Feeric
 • Inginerie
 • Herbalism
 • Minerit
 • Jupuire

Jucătorii pot învăța profesii prin găsirea unui antrenor într-un oraș important sau prin finalizarea unei misiuni. Odată ce o profesie a fost învățată, jucătorii pot începe să adune materiale și să creeze obiecte.

Profesiile pot fi o modalitate excelentă de a câștiga bani, de a îmbunătăți echipamentul personajului tău sau pur și simplu de a-ți ajuta breasla. Indiferent dacă ești un jucător nou sau un veteran experimentat, există o profesie pentru toată lumea în Battle for Azeroth.